Geçen haftasonu genç bir marka olan Arbella Makarna'nın davetlisi olarak Chef's İstanbul Mutfak Atölyesi'de makarnanın artıları ile tanıştık. Neydi bu artılar; Arbella Makarna, yeni ürün olarak yüksek oranda lif içeriği sayesinde doyurucu ve sindirimi kolaylaştırıcı "Tam Buğday Makarnası", mısır unundan üretilmiş olup gluten, buğday, yumurta, süt ve soya içermeyen "Glutensiz Mısır Makarnası" ve durum buğdayının yüksek protein ve karbonat içeriğine doğal yollarla kurutulmuş domates ve ıspanak eklenmesi ile lezzeti daha da artmış "Sebzeli Makarna"
Workshopta www.sagliklimutfak.net blogunun yazarı Sevgili Hilal'in şefliğinde makarnalı lezzetler pişirdik. "Makarnalı Sebze Çorbası", "Sebzeli Makarna Salatası", "Keşli-Cevizli Penne" ve "Tavuklu Kavrulmuş Makarna Mantısı" yaptığımız ve sonrasında da afiyetle yediğimiz lezzetler oldu. Özellikle "Tavuklu Kavrulmuş Makarna Mantısı"nı yemeye doyamadığımı söylesem abartmış olmam inanın :)Hepsinin tarifini yakın zamanda yazacağım inşallah..
Olduça neşeli geçen bu güzel etkinlik için Sevgili şefimiz Hilal'e, Sevgili Fataoş Vayni Şahin'e ve Arbella Makarna'ya çok teşekkürler...
No comments:
Post a Comment