Thursday, April 17, 2014

IBATECH 2014-PASTALAR-DONDURMALAR




Geçen hafta Yeşilköy CNR Fuar merkezinde düzenlenen Ibatech 7.Uluslararası Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata Teknolojileri Fuarı'na ait resimlerin yayınına devam ediyorum.

Bu bölümde jel ve jölelerle, çikolatalarla süslenmiş pastaları, tek kişilik pastaları, tartları, makaronları en son resimlerde ise dondurma standlarını görebilirsiniz.

Bu fuar ayrıca dondurma teknolojileri fuarı olduğu için dondurma ile ilgili pek çok firma hem dondurmalarını hemde dondurma ekipmanlarını tanıttı.



Bildiğiniz tek kişilik klasik pasta modellerini unutun, bu fuarda öyle değişik modeller gördük ki "insan bunları yemeye kıyamaz" diye sık sık hayranlığımızı dile getirdik.















































Rengarenk makaronlar, tartlar, turtalar ve çeşit çeşit pastalar, ne kadar iştah açıcı görünüyorlar değil mi :)







Bu pastalar jel ve çikolata ile süslenmiş, böyle haşmetli bir pasta nasıl kesilir ve porsiyonlara ayrılır bilmem :)































Ve dondurma :)

Biz kızımla fuarda dolaşırken ikram edilen kurabiye, çikolata, tartölet gibi ürünlerden tadımlık yedik ama en çok dondurmaların tadına baktık :)



Pek çok dondurma standı istediğiniz dondurmalardan tadımlık ölçülerde ikram ediyordu.

Çeşitleri ise inanılmazdı, ejderha meyveli dondurma, tiramisulu dondurma, bisküvili dondurma, kahveli dondurma, orman meyveli dondurma, yoğurtlu dondurma gibi çok ilginç dondurmalar vardı.

Mavi renkli dondurmanın ismi de "şirinler" dondurmasıymış :)



Bu dondurma standında "limonlu-fesleğenli" bir dondurma tattık, hani yani yok böyle bir tat.

Bildiğiniz bütün limonlu dondurma tatlarını unutturacak kadar keskin ve ferah bir tadı vardı.

Kızımla en çok limonlu-fesleğenli dondurmayı sevdik.





























Bir sonra ki bölümde butik çikolata ürünlerini, çikolata ile hazırlanan figürleri ve pasta-çikolata sektörünün vazgeçilmez ürünü kutu modellerinden oluşan resimleri yayınlayacağım.






"Afiyetle Kalın" 














No comments:

Post a Comment