Monday, April 7, 2014

igne oyasından vitrin takımları

Merhabalar degerli site takipçilerimiz. Yogun talep üzerine sizlere bugün igne oyasından vitrin takımları yazisini sunmaya karar verdik.




igne oyasindan vitrin takimlari 1


igne oyasindan vitrin takimlari 2


        En sonunda birşeyler başlama isteği ve fırsatı buldum iğne oyası vitrin takımı çok basit ve şık bir görüntüsü var.Ancak kararsızlığımda devam ediyor sade yaptım ama gümüş sim veya altın renk simlemi dönsem son sırasını karar vermiş değilim. Bu parçayı bitirip birde simli yapıp fikirlerinize sunabilirim.Modeldede kararsız kalarak başladım ara verince nerden hangi modelden başlayacağını şaşırıyor insan gözümdede büyüyor bakalım hızla bitecekmi :)

    BÜTÜN ANNELERİN BAŞTA ANNEM OLMAK ÜZERE ANNELER GÜNÜNÜ KUTLARIM. RABBİM KİMSEYİ ANNESİNDEN EVLATLARINDAN AYIRMASIN TÜM ANNELERE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER DİLİYORUM.


·         Bugün Kalpler Parçalı Umutlu, Yer Yer Görünen Karamsar Bulutlar, Sağanak Yağış Olarak Yağsa da.. Sıkı Sevin Üşütmeyin..:)))
















igne oyasindan vitrin takimlari 3

EASYFOOD denemem için gönderdikleri ürünleri....çok beğendim özellikle pilavını çalışan hanımlar için hem uygun fiyat hem hazır lezzetli ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum çeşitlerinin azlığı hariç çok güzel fikrimce...



Hosunuza gidebilecek diger konular ve siteler : igne oyasi modellerivitirin

No comments:

Post a Comment